Επεξεργασία Διαχείριση Μετρήσεις Νερού

Επικοινωνία

Επικοινωνία

Το προσωπικό της Hydrology βρίσκεται στην διάθεσή σας, για οποιαδήποτε πληροφορία, διευκρίνηση ή συνεργασία.
Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας και πριν επικοινωνήσετε μαζί μας, σας προτρέπουμε να διαβάσετε τις συχνές ερωτήσεις – απαντήσεις (FAQ) στο τέλος της σελίδας…

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • Διεύθυνση:  Χαραλάμπους 20, Τ.Κ. 341-00, Χαλκίδα.
  • Τηλέφωνο:  2221 073838  (Δευτέρα – Παρασκευή @ 9.00 – 14:00).
  • Fax:  2221 073839  (όλο το 24ωρο).
Δικτύωση
E-mail

Συμπληρώστε όλα τα πεδία της κάτωθι φόρμας...

Συχνές Ερωτήσεις - Απαντήσεις (FAQ)

Γενικά

 
Η Hydrology δραστηριοποιείται σε οτιδήποτε αφορά στο νερό, για οποιαδήποτε είδους χρήση - εφαρμογή.
Η Hydrology δραστηριοποιείται εν μέρει σε ότι αφορά στο βιολογικό καθαρισμό, παρέχοντας ειδικές αντλίες λυμάτων, δοσομετρικές αντλίες προσθήκης απολυμαντικού μέσου και ειδικά όργανα μετρήσεων διαφόρων παραμέτρων.
Η Hydrology δραστηριοποιείται εν μέρει σε ότι αφορά στην πισίνα, παρέχοντας ειδικές αντλίες νερού πισίνας, δοσομετρικές αντλίες προσθήκης απολυμαντικού μέσου και ειδικά όργανα μετρήσεων διαφόρων παραμέτρων.
Όχι, διότι πέραν των τυποποιημένων προϊόντων συγκεκριμένων κατασκευαστών (Grundfos, Hanna, La Tecnica Fluidi, κ.α.), όπου οι κατάλογοί τους δίδονται με σύνδεσμο (link) στην αντίστοιχη ιστοσελίδα, όλα τα υπόλοιπα προϊόντα είναι custom made, με βάση τα δεδομένα - ανάγκες της εκάστοτε απαίτησης - εφαρμογής.

Επεξεργασία Νερού

 
Η Hydrology αναλαμβάνει την συντήρηση ή την επισκευή άλλων συστημάτων και διατάξεων, κατά περίπτωση και περίσταση.
Η Hydrology δεν διαθέτει χημικά νερού πισίνας, πέραν όσων προστίθενται μέσω δοσομετρικών αντλιών. Και αυτό διότι η πάγια φιλοσοφία επί του θέματος, είναι ότι οποιοδήποτε χημικό, οφείλει πάντα να προστίθεται με την μέγιστη δυνατή ακρίβεια (δοσομετρικές αντλίες) και να ελέγχεται σε πραγματικό χρόνο (ελεγκτές δοσομετρικών αντλιών). Οποιαδήποτε άλλη μέθοδος (π.χ. χειροκίνητα) θεωρείται άκρως ερασιτεχνική και ενδεχομένως επικίνδυνη.

Διαχείριση Νερού

 
Προς το παρόν η Hydrology συνεργάζεται άμεσα και διαθέτει αντλίες μόνο του συγκεκριμένου κατασκευαστή.
Η Hydrology δεν αναλαμβάνει την επισκευή αντλιών της Grundfos, αλλά παραπέμπει τον εκάστοτε ενδιαφερόμενο σε εξουσιοδοτημένο τεχνικό τμήμα.

Μετρήσεις Νερού

 
Προς το παρόν η Hydrology συνεργάζεται άμεσα και διαθέτει όργανα μόνο του συγκεκριμένου κατασκευαστή.
Η Hydrology δεν αναλαμβάνει την επισκευή οργάνων της Hanna, αλλά παραπέμπει τον εκάστοτε ενδιαφερόμενο σε εξουσιοδοτημένο τεχνικό τμήμα.